Lid worden

T.W.I.S.T. is een vereniging voor studenten van Taalwetenschap en Linguistics, maar ook voor andere taalfanaten! Als lid kun je voor €20 euro per jaar onder andere meedoen aan alle activiteiten, stemmen op de Algemene LedenVergadering (ALV), lid worden van één – of meer – van onze toffe commissies, het kwartaalblad de TWISTER ontvangen en een TWubje oprichten. Voor je precieze rechten kun je terecht bij onze statuten en het HR. Aanmelden doe je door het aanmeldformulier in te vullen.

Naast het gewone lidmaatschap bieden we ook nog een vriendlidmaatschap aan.

Vriend worden
Ben jij geen student Taalwetenschap (meer) en denk je niet alles uit een gewoon lidmaatschap te halen? Dan kun je voor €10 euro per jaar vriendlid worden van de vereniging. Je mag dan, soms tegen een meerprijs, alsnog meedoen aan activiteiten, maar bijvoorbeeld niet stemmen op de ALV. Voor je precieze rechten kun je terecht bij het HR. Aanmelden als vriend doe je door dit formulier in te vullen.